My News

Al 8-LEA KREISSET naște controverse. Revista SemneBune (http://semnebune.ro/2013/castiga-romanul-al-8-lea-kreisset/) a lansat concursul ”Câștigă Cartea de vizită cu autograf” prin care oferă 3 exemplare cu autograf. Tot ce au de făcut participanții este să răspundă la o întrebare simplă. Citind răspunsurile lor, mi-am dat seama că au găsit explicații la care eu, autorul, nici nu m-am gândit. Și sunt chiar interesante.

Concursul inițiat de ei se va termina pe 4 februarie, așa că doritorii mai au timp să răspundă la întrebare, dar mai ales să lase liber imaginației.

Ce am mai făcut în ultimul timp? M-aș ”plânge” în primul rând de noțiunea timp, pentru că nu-mi mai ajunge deloc. Dintr-o dată s-au adunat atât de multe proiecte încât, deși mă ocup de fiecare în parte nu reușesc să le ridic la nivelul așteptărilor. Timpul e un mecanism tare ciudat, care se pare că și-a accelerat fuga continuă  pentru a ne obliga pe noi oamenii să ne condensăm activitatea. Și nu înseamnă întotdeauna un lucru bun.

Deci, ce noutăți am?

A doua realitate – Volumul I,  varianta în limba engleză (AnOther Reality) se află pe magazinul online Amazon și poate fi achiziționat de posesorii cu Kindle.

-Cartea Al 8-lea Kreisset se găsește în librăriile virtuale Librarie.net (Beletristică și critică- secțiunea Best-seller) : link de accesare  și în depozituldecărți.ro, tot la secțiunea Best-seller : link de accesare

– Între timp scriu, pentru că așa cum am mai spus, este singura  modalitate prin care evadez din cotidian și reușesc să îndepărtez stresul.

Dacă vă plac aventurile, în cel mai estic punct al României, dacă iubiți marea, plaja, soarele și vacanțele vă invit să citiți fragmentul pe care l-am scris, dintr-un nou volum (pentru tineri și nu numai).

Îl puteți citi aici

Și tot aici aștept comentariile voastre despre acest nou subiect.


Vacanta la Sulina

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton