ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte și frecvențe

Acesta este titlul unui articol de pe site-ul beforeitsnews.com.  Mi s-a părut destul de interesant și de aceea am decis să traduc (liber) câteva pasaje, astfel încât să vă faceți o idee și de ce nu, să vă spuneți părerea. Descoperirea mi se pare fantastică și cred că deschide un nou drum în explicarea anumitor fenomene.

Cercetătorii au dovada că ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte și frecvențe.

ADN-ul uman poate fi asemănat cu un ”internet” biologic, mult superior celui artificial.  Cercetătorii ruși afirmă că doar 10% din ADN este utilizat pentru a produce proteine. Restul de 90% este considerat ”junk ADN” (deșeu). Pornind de la ideea că natura nu crează nimic întâmplător, rușii au decis să exploreze ”deșeul” de 90% al ADN-ului uman. Rezultatele cercetărilor lor sunt revoluționare!

Ei afirmă că ADN-ul nu este responsabil doar de construirea corpului fizic, fiind de fapt și un loc de stocare a datelor și un mijloc de comunicare. Se pare că ADN-ul, în special în zona celor 90%, urmează același reguli precum limbajul uman. Au comparat regulile de sintaxă, semantica și elementele de bază ale gramaticii și au descoperit că elementele alcaline ale ADN-ului folosesc  reguli precum cele ale limbajului uman.

Deci limbajul nu a apărut accidental, el fiind o reflecție a ADN-ului nostru. Profesorii spirituali susțin de secole ideea programării  corpului uman prin limbaj, cuvinte și gânduri…Dar acest lucru a fost dovedit și explicat științific abia acum.

Articolul prezintă și rezultatele biologului rus  Pjotr Garjajev și a colegilor săi care au studiat influența vibrațiilor asupra ADN-ului.

Iar la final… încă o descoperire a cercetătorilor rușii. ADN-ul uman poate produce modificarea tiparelor în vid, ceea ce duce la apariția găurilor de vierme magnetizate. Se pare că aceste găuri de vierme sunt echivalentele macroscopice ale podului Einstein-Rosen, aflat în vecinătatea găurilor negre din univers.  Ele sunt tunele de conexiune între diferite zone din univers, unde informația ajunge independent de timp și spațiu.

ADN-ul uman atrage acești biți de informație și îi transferă conștiinței noastre, procesul de hiper comunicare fiind cel mai intens în starea de relaxare.

Informații preluate (traduse liber) de pe http://beforeitsnews.com/alternative/2012/07/scientists-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-and-frequencies-2-2445642.html

Anunțuri

Tag-uri:, , ,

3 gânduri despre „ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte și frecvențe

 1. danube August 4, 2012 la 4:39 am Reply

  mda, destul de neconvingator…

  • violetabalan August 4, 2012 la 8:46 am Reply

   E o teorie…Mai multe info pe site-ul original.

 2. matheiu sara August 4, 2012 la 5:26 pm Reply

  foarte interesant.poate ca asa ceva poate da o explicatie in ceea ce priveste teleportarea.in orice caz subiectul e vast.dar draga Violeta tinand cont ca specia umana are predilectie spre a folosi tot ce e nou in stiinta in scopuri negative,e mai bine sa nu ne bucuram prea mult .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton