Energia misterioasă a piramidei

Piramida reprezintă doar o figură geometrică din marele atlas matematic al lumii? Există ochi care văd dincolo de elementul matematic (piramida = un corp geometric cu bază rectangulară şi patru feţe triunghiulare care se întâlnesc în vârf), influențați cu siguranță de misterioasele și impunătoarele construcții antice Piramidele de la Gizeh.

De ce au ales egiptenii vechi această formă geometrică pentru camerele mortuare ale unor faraoni? De ce nu cubul sau cercul sau pătratul? Cu ce este deosebită piramida față de alte forme geometrice? Dar piramida nu a fost alegerea numai a egiptenilor. Ea a fost preferata incașilor, a bosniacilor și a altor civilizații care au dorit să lase un semn urmașilor. Dar de ce?

Pentru că se pare că această formă geometrică are proprietatea de-a emite un soi de energie.  O energie destul de puternică care are efecte benefice asupra obiectelor aflate în interior.

Dr. Patrick Flanagan, în cartea sa ”Puterea piramidei” face o afirmație interesantă. Cuvântul piramidă este format (la origine)din pios și armid , iar prin traducere directă piramidă înseamnă ”focul de mijloc”. Descoperirea lui este interesantă, dacă ținem cont de afirmațiile cercetătorilor care spun că efectul cel mai puternic este creat în mijlocul piramidei.

Les Brown în cartea ”Piramida” prezintă o serie de studii efectuate asupra modalităților de utilizare a energiei de piramidă.  El susține că apa și mâncarea aflate sub influența energiei de piramidă sunt mult mai sănătoase și au un efect benefic asupra organismului uman.

Și pentru că am amintit de apa tratată cu energia din piramidă iată informațiile găsite pe http://www.secretelefemeilor.ro/energia-misterioasa-a-piramidei.html.

”Reguli pentru cura cu apa de piramida
* Vasul în care se pune apa sub piramida este cel mai bine sa fie din portelan sau sticla. 
* Locul în care se asaza vasul trebuie sa fie situat la o treime de la baza piramidei. 
* Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore sau, cum afirma unii terapeuti, de 24 de ore. 
* Apa folosita va fi, de preferinta, de izvor sau plata. Poti utiliza si apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. 
* Timpul de pastrare a apei de piramida nu trebuie sa depaseasca 24 de ore. Apa de piramida nu se fierbe si nu se prepara în niciun alt mod. Daca se folosesc ceaiuri sau alte preparate din plante si se doreste ca ele sa beneficieze de efectul de piramida, acestea vor fi puse sub piramida numai dupa ce sunt pregatite. 
Organismul are nevoie si de odihna
În general, nu este recomandat sa bem la nesfârsit apa de piramida, pe principiul „ce e mult strica”. Este necesara o perioada de „odihna” pentru asimilare si prelucrare, astfel ca organismul „hranit” cu acest tip de apa sa aiba ragazul sa „digere” informatia energetica primita (acest lucru este valabil si pentru apa magnetizata ori dinamizata). 
Durata curei cu apa de piramida va fi mai mare de 14 zile, dar nu va depasi trei luni consecutiv, iar dupa o luna si jumatate este necesara o pauza de doua saptamâni. 
Pe parcursul curei se bea doar apa de piramida în loc de apa obisnuita si se elimina din alimentatie, pe cât se poate, hrana care ar putea perturba asimilarea energiei specifice: alimente cu aditivi sintetici, carne, margarina, zahar. 
Pâna acum nu au fost identificate efecte adverse ale acestei ape.” 

Sursa:  http://www.secretelefemeilor.ro/energia-misterioasa-a-piramidei.html.

Concluzie personală.

Apă magnetizată am băut… dar n-am simțit nici un efect. Brățări magnetice… am purtat și probabil voi mai purta pentru că au aspect frumos, dar alte beneficii pentru organism nu am văzut. Apă tratată cu energia din piramidă nu am consumat… așa că rog cititorul care ajunge pe tărâmul blogului meu și care a consumat apă tratată în acest fel să ne împărtășească și nouă impresiile.

Poate e cazul să acordăm mai multă atenție acestei figuri geometrice aparent banală.

PS. De aceea Ral ( personaj din cartea A doua realitate, Volumul II) își reîncarcă bateriile energetice, își tonifică organismul și luptă împotriva bolilor cu ajutorul unui procedeu de meditație ce are la bază energia dintr-o piramidă.

Reclame

Tag-uri:, , ,

2 gânduri despre „Energia misterioasă a piramidei

  1. Chirac noiembrie 30, 2015 la 7:53 pm Reply

    Buna seara !
    Am construit o piramida din fier beton striat cu dimensiunile bazei de 200 cm am pozitionato deasupra unui puț in gradina . In interiorul piramidei am introdus un butoi de 200 litri care il tin in permanenta cu apa. Folsind apa din butoi la udat rosiile am observat ca acestea erau ma viguroase decat a vecinului cu toate ca nu le tratasem cu substante chimice. Udarea plantelor am facut-o cu ajutorul unor peturi de 2 litri carora leam montat o teava de 15 cm la dop apoi infundata la capat cu doua gauri laterale leam introdus in pamant langa planta. Umpleam bidoanele o data pe saptamana prin partea de sus unde ii scosesem fundul. Cu privire la stare plantelor ma atentionat vecina care era f curioasa ce fac eu la rosii de cresc asa frumos!? La oboseala stau cateva clipe sub piramida si ma face „nou”. Am o varsta si timp nu prea mult sa testez piramida. Un lucru care l-am facut ; apa , pamant,sare neiodata Tinute 24 de ore sub piramida am scapat de durerile de genunchi si picioare . Chem intro zi un prieten sa servim o bere . Vine acesta da soltanc schiop, isi luxase piciorul! Cat am servit berea l- am rugat sa se unga cu noroi conviva dul ca este ceva special ! Nici eu nici el nu aveam ideie ce urma sa se intample. Terminam berea ! Il rog sa meraga sa mai aduca una. Surpriza a fost ca a uitat sa mai mearga schiop! Strig dupa el ,,bai ce faci nu vri sa mai schipatezi” ? Se opreste se uita la picioare si a ramas cateva clipe mut. Am baut apa tinuta sub piramida; are un gust bun un un lucru ce l-am observat creaza un disconfort can esi afara constupa!

  2. pandelea nastasa aprilie 4, 2017 la 11:32 pm Reply

    vreau sa p ostez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton