Impresii despre A doua realitate

A DOUA REALITATE volumul I și volumul II, se află de ceva timp  în librăriile din Tulcea și Brașov, pe site-ul lanțului de librării Libris, pe EMag la oferta lor de carte, pe site-ul Editurii Etnous, pe Google Books(doar volumul I) și chiar pe blogul meu unde volumul I poate fi citit în format digital gratuit.

Conturându-se un stagiu de vechime e normal să apară și impresiile cititorilor. De aceea m-am decis ca în acest articol să prezint părerile celor care au citit cărțile (unii doar volumul I), cu promisiunea că voi reveni odată ce mai primesc alte recenzii.

EDITURA ETNOUS – în materialul de prezentare pentru distribuitori.

Volumul I – ”Trebuie remarcat în mod special stilul cărţii care realmente subjugă cititorul, precum o carte poliţistă de bună calitate, pe care nu o laşi din mână până la sfârşit. Găsim aici şi urmăriri ca în filmele de acţiune şi pasaje cu descrieri de o deosebită frumuseţe. Autoarea se remarcă şi prin forţa cu care scoate la iveală lupta care se dă în sufletul eroinei, pentru a lua cea mai grea decizie din viaţa reală în care a trăit 40 de ani alături de familie.”

Volumul II, ”ne fascinează încă odată prin puterea imaginaţiei investită de autoare, prin frumuseţea sentimentelor eroinei pentru noul iubit. Este o continuă luptă a ei şi a lui, împotriva forţelor terestre ce vor să-i despartă, luptă care paradoxal le secătuieşte energiile vitale, dar îi fac totodată mai puternici, mai decişi să rămân împreună”.

 

Daniela Grejdenescu

”Este una din acele cărți care mi-au transmis foarte ușor starea personajelor. Descrierile sunt fascinante cu adevărat, iar subiectul cărții m-a surprins. La început mă gândeam că pot prevede ce urmează, dar m-ai surprins. Foarte bine scris.”

Tamara Dinu

”Buna seara, stima doamna. Am citit pe nerasuflate primul volum și l-am recomandat și prietenelor mele, care au fost încântate. Romanul dvs. are o cursivitate plăcută și te ține cu sufletul la gură. De aceea țin să am cărțile dvs în biblioteca mea, alături de alte nume mari. Dacă mai aveți ceva publicat aș fi interesată, îmi place stilul dvs literar.”

O cititoare ( Îmi cer scuze că nu i-am reținut numele)

”Autoarea are forță de exprimare , are și ce exprima însă mie mi se pare că se descarcă exprimând. Posibil să mă și înșel, așa îmi pare la prima citire. Dar scrie ok.”

Zoe Dobre

” M-ai lăsat cu ochii în soare. Vreau volumul III. Poți să-mi trimiți chiar și sub formă de ciornă? Nu mai am răbdare până apare ultimul volum.”

Nicolae C. Ariton

”Noi putem doar spune că este vorba despre o serie de romane care pot fi încadrate în genul fantastic, dar drama personajului principal ne face să-l considerăm mai mult decât atât. Pe scurt, am putea spune : “trăiri intense în condiţii extraordinare”.”

Blogul Misterele Dunării

”Anunţam acum câteva zile că a apărut volumul II al romanului A doua realitate, scris de talentata autoare Violeta Bălan, cu detalii pe blogul acesteia: www.violetabalan.wordpress.com . Între timp, volumul a ajuns de la editură şi la Tulcea şi poate fi găsit în principalele librării din oraşul nostru. Tot de pe blogul tinerei scriitoare am aflat că volumul I al romanului A doua realitate poate fi citit gratuit, în întregime, pe Google Books. Sincer să fiu, prima reacţie a fost de respingere a gestului de a oferi cartea la “liber”, având în vedere că ştiu câtă muncă ascunde în spatele ei şi prin vânzarea fiecărui volum este o recuperare infimă a efortului depus”… citește mai departe. 

Mihai Bota – prieten pe Facebook

”Îmi place și voi lectura zilele astea căci din câteva cuvinte de introducere și titlu am realizat că ‘temele sunt profunde și pătrunzătoare’ ….sunt incitante deoarece te îmbie la meditație, gândire, sinteză, analiză, rațiune despre lucruri și fenomene……interesant. Nu am studiat îndelug scrierile dumneavoastră dar din cuvintele spicuite precum și din titlurile lucrărilor am realizat că sunt interesante și atrăgătoare….încerc să mă edific mai mult cât timpul îmi permite …”

Doresc să le mulțumesc celor care și-au spus părerea, care au găsit în aceste cărți momentul de evadare atât de necesar într-o lume stresantă și apăsătoare. Și le mai cer iertare celor pe care am îndrăznit să-i citez ( fără a le cere permisiunea), dar am considerat că părerea lor chiar contează.

Reclame

Tag-uri:, , ,

2 gânduri despre „Impresii despre A doua realitate

  1. […] mă simt un om împlinit sufletește. Sunt fericită  și le mulțumesc din suflet. Alte impresii aici. A doua realitate- Volumul I poate fi citit GRATUIT aici. A doua realitate-Volumul I Rate this: […]

  2. Tata și cărțile | Violeta Balan martie 20, 2016 la 5:07 pm Reply

    […] De ce A doua realitate?  Pentru că este dincolo de realitatea noastră fizică, este lumea energiilor și a nivelurilor energetice, este puterea necunoscută oamenilor de a-și transforma viața în bine. Cateva impresii aici. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton