Efectul de piramidă

Piramida este una din figurile geometrice deosebite. Poate și pentru că în interiorul ei se manifestă o energie misterioasă, cunoscută sub denumirea de efectul de piramidă.

Despre ce este vorba?

Unii afirmă că prin forma ei, piramida poate uni energia cosmică și magnetismul terestru.  

Și totul a pornit de la misterioasa piramidă a lui Kheops, colosul din Egipt care sfidează timpurile și gândirea umană. In interiorul uriașei construcții există o formă aproape necunoscută de energie, uluitor de puternică, căreia oamenii i-au spus „energia de piramidă. Primele semnale că totuși ceva se întâmplă în zona aceea se pare că au venit din partea piloților care zburau în deșert, în timpul războiului. La fiecare trecere peste Marea Piramida, aparatele de la bord se dereglau brusc și total inexplicabil. Poate de aceea și astăzi le este interzis liniilor aeriene să survoleze piramidele..”

 E ciudat cum de nimeni nu știe exact ce fel de energie se degajă în interiorul piramidei. E un fenomen care nu poate fi ignorat, dar care rămâne încă învăluit în mister.

De pildă apa, așezată într-un recipient la o treime de baza unei piramide asemănătoare cu cea a lui Kheops, devine microbiologic pură, se păstrează mai mult timp. O astfel de apă consumată stimulează creșterea și are efecte curative pentru foarte multe afecțiuni.

De asemeni, biologii nu-și pot explica cum pot plantele plasate în interiorul unei piramide pot să-și păstreze prospețimea mult timp.

 Despre afecțiunile în care se poate folosi apa tratată cu efectul de piramidă se găsesc foarte multe informații pe internet. Precum și explicații despre cum să-ți construiești o piramidă asemănătoare cu cea a lui Kheops, în miniatură binențeles.

 Dar medicina ce zice? Dacă această energie este atât de miraculoasă de ce nu este folosită pentru a eradica bolile secolului nostru, pentru a prelungi durata de viață a omului?

Ah, am uitat! Ar fi totul prea simplu. Companiile farmaceutice din ce ar mai trăi?

Info despre piramide și efectul de piramidă de pe site-ul http://www.revistafelicia.ro/articol_1001520/energia_misterioasa_a_piramidei.html

Anunțuri

Tag-uri:, , ,

2 gânduri despre „Efectul de piramidă

 1. facebook= stan teodor Martie 15, 2013 la 8:33 pm Reply

  eu am capacitatea vizuala de a vedea cu ochiul liber – mii de particole ultra-argintii –numai ziua –mai aproape pot pune mana pe ele– dar nu le pot devia din mersul lor–sat cu miile pe fiecare metru patrat vizual –eu voi incerca sa le captez , cu ajutorul unei piramide –deoarece le vad –au aprox 1 milimetru si in permanenta lasa in urma lor o dara cometica argintir lunga de 3 milimetri –eu aceste mici particole le vad de cand ma stiu –si numai acum de aprox 30 de zile am aflat ca nimeni nu le vede

  • Cocoselul Sfatos Martie 25, 2013 la 5:28 am Reply

   Nu as vrea sa par rau, dar ai incercat sa mergi la spitalul de ochi ?
   Si apoi la neurologie ? Exista o boala care iti declanseaza asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton