A doua realitate, Volumul II-fragment

M-am trezit în lumea lui Ral, în camera de la parter, cândva albă. Corpul meu a simțit trecerea brutal. La început i-am văzut pe cei din jur prin ceață și am simțit durerea înfiorătoare întinzându-se în tot corpul ca limbile aprige ale unui foc invizibil ce mă mistuia. Știu că am încercat să stau în picioare, dar durerea era atât de mare încât genunchii au cedat. Am scăpat din mână sticluța de la Ral și piatra de chihlimbar. Senzația de vomă s-a instalat brusc răscolindu-mi stomacul. Cineva se agita în jurul meu, dar nu reușeam să disting chipuri. Auzeam însă zgomote care creşteau sau scădeau în intensitate în jur. În amalgamul de sunete fără noimă am reuşit să descifrez o propoziţie.

– Ral, du-o în camera de la etaj. Am pornit aparatul.

Am simțit braţe tari şi puternice care mă ridică în aer şi am perceput mişcarea haotică a lucrurilor din jur. Obiectele se deplasau vertiginos pe lângă mine, pereții se mișcau încontinuu, apropiindu-se și apoi depărtându-se. Apoi totul s-a oprit. Nimic nu se mai mișca iar corpul părea că se cufundă într-o mare liniştită, adâncă și neagră. Am clipit de câteva ori, încercând să îndepărtez ceața care-mi acoperea ochii. Nici o șansă. Parcă mă învăluia din ce in ce mai tare, blocându-mi vederea. Braţele îmi erau ridicate şi am perceput vag o serie de înţepături. Apoi am intrat în panică. Durerea fusese înlocuită cu lipsa de aer. 

Două mâini ferme mi-au imobilizat capul şi cineva s-a aplecat deasupra mea.

– Nu te agita. Curând va fi bine. Ai încredere.

Am deschis gura respirând precipitat, asemeni unui peşte scos din apă, încercând să găsesc bucata de aer ce mă putea salva.

Apoi, încet, am realizat că începeam să mă liniștesc, să-mi revin, deși simțeam că efortul mă epuizase fizic. Corpul meu căpătase o tonă în greutate și mă simțeam sfârșită. N-am avut timp să mă bucur prea mult de linişte, căci a apărut din nou durerea. La început, de mică intensitate, dar simțeam disperată cum crește.

Am început să mă zvârcolesc, terorizată de senzația că cineva îmi despică corpul în mii de bucăți. Singurul lucru pe care îl doream în acel moment era să mor.

Anunțuri

Tag-uri:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton