Cine este Gallo Urbi?

Pentru cei care ați citit cărțile, A doua realitate Volumul I (încă o puteți citi GRATUIT aici http://www.daruieste.eu/cumpara/a-doua-realitate-vol-1-format-digital-1316507) și A doua realitate Volumul II (îl găsiți în format clasic la adresa: http://www.daruieste.eu/cumpara/a-doua-realitate-vol-ii-1239509 sau in format digital aici http://www.daruieste.eu/cumpara/a-doua-realitate-vol-ii-format-digital-1321256) numele de Gallo Urbi nu este străin.

Fragment carte A doua realitate, Volumul I.

”M-am oprit asupra numelui cunoscut care-mi dădea fiori pe șira spinării. 

Gallo Urbi a preluat conducerea gărzii în anul 3260, anul nostru, la vârsta de 30 de ani.  

O pagină întreagă era dedicată pozei lui.   Un bărbat înalt, chiar foarte înalt, brunet, cu pielea măslinie, cu o privire asemeni unui cuțit ce te despică în două, stătea rezemat de un perete de sticlă cu brațele încrucișate la piept. Sinceră să fiu m-aș fi aşteptat la o poziţie mai maiestoasă, gen a unui rege în faţa mulțimii, în nici un caz o poziţie a unui model care prezintă un costum de haine. Relaxarea corpului spunea ceva, dar limbajul feței transmitea altceva: rigiditatea tenului, privirea aspră, dură chiar, buzele strânse într-o linie perfect dreaptă, nu lăsau nici un dubiu asupra formației militare, cu accente cazone. Purta o pereche de pantaloni kaki, dar nu îi puteam încadra în nici o uniformă militară cunoscută şi o bluză neagră cu gulere mari şi mâneci largi, descheiată la gât. Părul negru îi era tuns foarte scurt. Nu era o frumuseţe ieşită din comun, dar cu siguranţă nu putea trece neobservat dacă te întâlneai cu el. Părea un pic mai mult din lumea mea decât din a lui.

Gallo Urbi este împreună cu Andreea şi au un băiat pe nume Sami, în vârstă de 15 ani. Locuiesc în Brita, provincia a treia.

 Este împreună cu…? Cuvântul mi-a sărit imediat în ochi. Ce înseamnă asta în lumea lor? Căsătorie sau pur şi simplu conviețuire? Trebuia neapărat să-l întreb pe Ral cu prima ocazie. Un sforăit uşor mi-a distras atenția pentru câteva secunde. Mihai adormise în fotoliul în care stătuse Ral. Poate erau lucruri pe care el nu trebuia să le ştie. Lumea aceea era a mea, nu şi a lui.

Aici se opreau informațiile private despre Gallo, singura şansă de a găsi alte infomaţii fiind să caut mai departe în cuprins.

 – Schimbarea organizării Gallo

– Gallo şi edictele sale….”

Bun, deci Gallo este un paznic extrem de prețios, de care depinde existența lumii fantastice a lui Ral. Poate fi această lume descrisă ca fiind exclusivistă, egoistă și mai presus de toate purificatoare? Lumea paralelă  se ghidează după alte principii. Ei ating nivele de existență și înțelegere pe care noi nici nu le visăm.

Ei au capacitatea de a-și materializa obiectele necesare vieții (Ral aplică chiar această metodă pentru a materializa ceea ce a văzut în mintea Dianei ca fiind casa visurilor sale), ei conviețuiesc cu naturaș i folosesc mijloace de transport ciudate dar mai ales sunt conștienți de imensele puteri de care dispun.

Trist este faptul că și omenirea noastră ar fi putut atinge acest nivel, dar cu milioane de ani în urmă, altcineva a decis contrariul. Și din acel moment toate porțile spre prosperitatea generală și dobândirea de puteri miraculoase ne-au fost închise. Gallo este paznicul acestor porți. Oamenii care au reușit (prin diferite metode) să ajungă în lumea lor nu s-au mai întors.

Diana și Ral încearcă să spargă lacătul acestei uși misterioase. Dar oare vor reuși? Grupul celor 7 împreună cu Gallo îi vânează, pentru că sunt multe interese la mijloc, pentru că lumea puternică și miraculoasă din cea de-a doua realitate nu poate supraviețui lăcomiei umane și este susținută de părerea generală că omenirea nu este pregătită să accepte ceea ce descoperă Diana.

Anunțuri

Tag-uri:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton