Povestea unei cărți (III)

Diana, personajul cărții A doua realitate, Volumul I, a ajuns la Colți, județul Buzău, mica localitate despre care v-am vorbit cu două zile în urmă. A ajuns aici însoțită de soțul ei Mihai (care speră într-o minune) în fuga lor continuă de cei care le amenință viața. Diana a descoperit un lucru interzis oamenilor obișnuiți, dar care are puterea de-a schimba o întreagă civilizație. Secretul descoperit de eroină este însă apărat de Grupul celor 7.

Cine  și ce este Grupul celor 7?

Grupul celor 7 este o organizație secretă formată din șapte persoane extrem de influente,  bogate și cu puteri nelimitate în luarea deciziilor pe plan mondial. Sunt singurele persoane care au acces la secretul descoperit de Diana și care trebuie să-l apere cu orice preț. Ei sunt gardienii misterului. Acest secret are puterea de-a schimba ordinea socială pe Pământ. El poate revoluționa existența umană, poate duce la îndeplinirea tuturor viselor din viața unui pământean, poate dărâma bariere și chiar ”munți”. Dar secretul, tocmai datorită impactului masiv pe care îl are asupra omenirii, pune în pericol existența unor mari industrii, duce la prăbușirea multor teoreme și reguli ce ne ghidează viața.

Acum un an am vizionat pe canalul Discovery (la o oră foarte târzie) un documentar despre giganții industriei farmaceutice. Povestea lor era însoțită de mărturiile cutremurătoare ale celor care au devenit cobai umani fără să știe.  Oamenii erau din India, din păturile cele mai sărace ale societății care înghițeau medicamente recomandate de medicii retribuiți generos de companiile farmaceutice. Habar n-aveau de riscurile la care se expun, nu au fost consultați și nici nu și-au dat acordul cu privire la testarea medicamentelor. De fapt nici nu știau că sunt cobai. Iar în scurt timp au apărut efectele dezastruase ale medicației : paralizie, alte boli sau agravarea celor existente.

Niciodată omenirea nu va beneficia de un medicament sau o metodă de vindecare miraculoasă, care ( de exemplu ) să întărească atât de bine sistemul imunitar încât să facă față oricărui atac. Atâta timp cât orânduirea mondială se va face după mirosul și culoarea banilor… grupurile de interese vor domina lumea.

Tocmai din acest motiv adepții teoriei conspirației spun că un sector important al acestui colos (cel farmaceutic) se ocupă cu ”fabricarea” de noi boli.

Secretul care poate schimba totul în această lume… trebuie păstrat… iar gardienii sunt… Grupul celor 7.

Anunțuri

Tag-uri:, , , ,

2 gânduri despre „Povestea unei cărți (III)

  1. btibic Iunie 2, 2011 la 3:57 pm Reply

    Cred ca grupul celor 7, in traducere libera ar putea sa insemne grupul lojiilor masonice. Cat despre industria farmaceutica este foarte adevarat ca nu urmareste altceva decat crearea dependintei omenirii de medicamente.
    Cum altfel s-ar putea traduce legile (dintre care cea mai scandaloasa mi se pare aceea prin care se interzice cultivarea usturoiului, pe motiv ca planta ar face parte din categoria drogurilor) promulgate prin controversatul „Codex Alimentarius”?

  2. violetabalan Iunie 2, 2011 la 4:36 pm Reply

    Problema apare din ” dualitatea” medicamentelor. Au o parte bună pentru ca vindecă un anumit lucru, dar în același timp substanțele folosite în compoziție distrug alte celule…Din acest motiv e greu de apreciat și mai ales de cântărit necesitatea medicamentelor. Trebuie însă să recunoaștem că ele au ajutat la eradicarea unor boli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton