Speranța

     Așa cum spunea cineva Dumnezeu a creat un dar pentru oameni, într-o zi de primăvară: Speranța. Acest dar îl purtăm cu noi în permanență, făcându-l perechea viselor.

      Speranța poate lua multe forme: speranța schimbării, speranța reușitei, speranța succesului, speranța găsirii sufletului pereche (celui/celei care îți este scris în stele), speranța de mai bine, speranța unei vieți tihnite, speranța împlinirii unor vise, speranța de a rezista, speranța viitorului, etc.

      Dar eu văd speranțele asemeni unor mici cristale cu care ne pavâm drumul prin viața. De ce cristale? Pentru că au puterea de a lumina fața unui om, pentru că sunt prețioase pentru echilibrul nostru psihic, pentru că sunt comori accesibile oricui și pentru că atunci când depășesc granița imaginației, devin fabuloase și se materializează.

      Budda spune ”Ulciorul se umple picătură cu picătură”. O picătură de speranță poate crește ca dimensiune, se poate solidifica și putem obține un cristal ce ne luminează calea aleasă. Fără cristalele speranței viața ni s-ar părea anostă, deprimantă și poate lipsită de sens.

      Așa cum am promis, vă anunț că A doua realitate- Volumul II  a ajuns în librăriile din Tulcea ( Librăriile Ion Creangă (Casa Cărții, Mall, Strada Babadag)).  Pentru cititorii din alte orașe ale țării, cartea se poate achiziționa de pe magazinul virtual al editurii :http://www.daruieste.eu/cumpara/a-doua-realitate-vol-ii-1239509

Și nu întâmplător am ales titlul acestui articol, pentru că în sufletul meu s-a născut o picătură din speranță că această carte,  A doua realitate, Volumul II, o să vă placă. E relaxant și incitant să privești lumea din alt punct de vedere, e fascinant să-ți găsești sufletul pereche într-o altă lume decât a noastră, e tulburător să fi nevoit să lupți cu toate mijloacele împotriva celor care îți vor moartea, e sublim să ai acces la secrete care pot schimba lumea, e dureros să-ți amintești de rănile lăsate în urmă dar e minunat să iubești și să fi iubită.

Reclame

2 gânduri despre „Speranța

  1. narit mai 18, 2011 la 11:36 am Reply

    Felicitări, „encore un fois”… şi am introdus pe http://www.mistereledunarii.wordpress.com un mic promo… sa-mi spuneti daca este de calitate si nu am deranjat cu nimic.

  2. violetabalan mai 18, 2011 la 4:55 pm Reply

    Mulțumesc, iar promo-ul mi se pare foarte interesant pentru că mi-ați descoperit micul secret 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton