Omul si campul energetic

Cu multi ani in urma, o cunostiinta mi-a vorbit pentru prima data despre campul energetic al omului. Erau lucruri noi, pareau de domeniul fantasticului si trebuie sa recunosc ca am ascultat cu neincredere. Cu siguranta figura mea sugestiva m-a dat de gol, caci persoana respectiva a adus o carte pentru a-si sustine pledoaria. Am rasfoit-o, dar a fost ciudat pentru ca a refuzat sa mi-o dea s-o citesc. Mi-a spus insa ca o gasesc la biblioteca judeteana. Si am gasit-o. Am citit-o cu sufletul la gura, dar sceptica si neincrezatoare.

 Ma supara acum faptul ca nu reusesc sa-mi amintesc numele ei, dar doua imagini au ramas fixate in memorie: a unei maini inconjurata de o aura albastra si o alta imagine in care apareau doua maini, una inconjurata de un nor albastru si alta de un nor rosu. Distanta dintre ele era considerabila iar imaginatia mea a surprins actiunea prin asociere cu lupta dintre toreador si taur.

Este lucru dovedit deja ca fiecare om detine propriul camp energetic. In consecinta acest camp il insoteste, ca o armura, toata viata. Stranie este insa modalitatea prin care campul energetic personal intra sau nu in rezonanta cu alte campuri. Sa atribuim acestui proces faptul ca desi intalnim pentru prima data o persoana, ne este de la inceput nesuferita? Ce ne respinge la ea? Sau reversul: senzatia de bucurie si fericire pe care o traim in fata unei persoane pe care o vedem intaia oara. Care sa fie mecanismul prin care campul nostru respinge brusc si aparent fara motiv, campul unei persoane necunoscute? Cert este ca multi dintre noi pot descrie aceste stari inexplicabile. La fel cum putem foarte bine aminti de senzatia brusca de epuizare fizica, de sfarseala intelectuala pe care o simtim fara motiv la intalnirea anumitor oameni.

Am senzatia ca acceptarea idei de camp energetic uman este un lucru binevenit, dar este abia un pas mic pe drumul descoperirilor ce pot trece lumea intr-o alta etapa a evolutiei.

Anunțuri

Tag-uri:, ,

Un gând despre „Omul si campul energetic

  1. btibic Mai 8, 2011 la 8:34 pm Reply

    Cu siguranta, OM nu inseamna doar materie (planul fizic si planul mental). OM inseamna si spirit, sau sfantul duh, sau putem spune, chiar un camp energetic. Acea aura energetica de care se vorbeste tot mai mult o au toti oamenii, fie ca sunt constienti de ea sau nu. Toate bolile care apar in planul fizic, pot fi stopate in planul energetic, pentru ca de fapt momentul in care boala s-a instaltat este de fapt momentul in care campul nostru energetic a cedat unei energii negative.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton