Lista dorintelor

Ma intrebam intr-o zi cam care ar fi lista completa pe care ar putea s-o faca un om si in care sa treaca toate dorintele pe care le are in cursul vietii. Cred ca s-ar intinde pe mii de pagini pentru ca in fiecare etapa a vietii, la orice varsta, ne dorim cate ceva. Visam la lucruri posibile sau imposibile cu speranta aprinsa in suflet sau inabusita de temeri. Unele se indeplinesc, poate nu imediat, altele ne lasa sa le asteptam. Dar cu siguranta intr-un anumit procent, nu intotdeauna in forma visata, visele ni se indeplinesc. Si mai ales le dau crezare celor care spun ca dorinta insotita de vointa puternica, de incredere si abnegatie cu siguranta se va materializa.
Cercetatorii  spun ca in momentul in care ne dorim cu putere, cand ne concentram numai pe aceea dorinta si intreprindem tot ce depinde de noi, ea se va implini pentru ca se deschide un canal de comunicare cu Universul in care dorintele reprezinta legi. Universul poate fi asemuit cu Lampa lui Aladin: Dorintele tale sunt porunci pentru mine.

Regula de aur pentru indeplinirea dorintei este sa crezi cu tarie in ea. Sa fi convins ca dorinta ta nu incalca legile Universului si ca puterea ei este nemarginita astfel incat sa atraga alte forte benefice care sa te calauzeasca pe drumul indeplinirii. Un mare adevar este si faptul ca latura pesimista existenta in fiecare om are tendinta din cand in cand „de a se da mare”. Dar daca, insa daca nu, dar oare pot, dar oare mi se cuvine? Cam asa incep propozitiile care sadesc ganduri negative in minte. Tocmai aici apare arta fiecaruia. Sa reuseasca sa ignore toate intrebarile care incep cu „dar daca…”, sa alunge in colturile intunecate ale mintii temerea si indoiala.

De altfel si in Biblie gasim cuvintele „cere si ti se va da”

Pe tema dorintelor si modelarea mintii pentru a lucra pentru tine, recomand cartea Secretul (The secret) de Rhonda Byrne, aparuta la Editura Adevar Divin(Brasov)

Reclame

Tag-uri:, ,

Un gând despre „Lista dorintelor

  1. btibic aprilie 8, 2011 la 1:32 pm Reply

    Cred ca lista se poate „condensa” intr-o singura fraza: „Vreau sa fiu fericit impreuna cu cei dragi”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton