A doua realitate-fragment

–––––––––––

Am simţit fiorul disperării fremătându-mi stomacul. Ral a afirmat că nu poate face nimic fără acordul meu. M-am gândit eu vreodată la el? Oricât m-aş chinui nu reuşesc să-mi amintesc. Nu cumva eu l-am imaginat, fiind rodul subconştientului meu? Mi-am dorit oare un bărbat ca el? Dacă l-am creat eu, când şi de ce? Dacă este plăsmuirea minţii mele, atunci este efemer ca orice vis cu personaje imaginare?

O durere ascuţită şi surprinzătoare îmi săgetă stomacul. Un gând negru şi panicar se instalase acolo şi se răsucea ca un cuţit. Durerea era consecinţa logicii care îmi spunea că dacă visul este efemer, va dispare atunci când voi înceta să mă gândesc la el.

Nu cred că vreau să dispară, am ţipat în sinea mea. Dacă eu l-am creat, înseamnă că am nevoie de el şi NU VREAU SĂ DISPARĂ. Disperarea îşi făcea loc în mintea mea şi am simţit lacrimile adunându-se în colţul ochilor. Ce fac? Ce-mi fac, mie şi celor din jurul meu? Ce nu era bine in viaţa mea, de am creat un personaj şi o lume imaginară?

În acel moment am realizat existenţa unei legăturii puternice, care durea fizic îngrozitor, între mine şi bărbatul din vis.

Am simţit că mă înăbuş, că pereţii casei mă apasă cu greutatea lor, că sunt într-o cuşcă şi singura şansă de a-mi reveni este să plec, să ies afară la aer unde nu mă mai îngrădeşte nimic. Am schimbat repede pijamaua cu un trening, peste care am pus o geacă, m-am încălţat cu ghetele şi am ieşit afară. Nu doream să dau ochii cu nimeni din familia mea. Cum să le explic faţa răvăşită şi tremurul vocii? Poate dacă rătăceam singură îmi limpezeam gândurile.

Cartea poate fi cumparata de la Libraria Ion Creanga(Casa Cartii) Tulcea sau de pe Magazinul virtual eMAG

Anunțuri

Tag-uri:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton