O poveste de iubire deosebita

Diana este o femeie a zilelor noastre, cu sot, copil, obisnuitele treburi casnice, cu monotonia serviciului, cu senzatia coplesitoare ca anii trec prea repede. Un om obisnuit.
Ce nu stie este ca Universul are un alt plan cu ea, ca din punct de vedere energetic( lucru de care n-a fost constienta nici o clipa fiind un subiect care nu a interesat-o)ea are sufletul pereche intr-o alta lume. O lume paralela cu a noastra, o lume care s-a desprins acum mii de ani din singura civilizatie care a populat aceasta planeta.
E straniu sa sti ca mai exista cineva langa tine, intr-o lume paralela, superioara noua.  Dar lucrurile sunt dictate la un nivel mult superior, in Univers(chiar si in iubire) iar Diana, cu toata dragostea pe care o poarta familiei, cu inima impartita intre iubirile din doua lumi, beneficiind de indeplinirea visului oricarei femei mature, incepe lupta.
Si este o lupta pentru ca jocurile sunt mult mai complicate, existand o mana de oameni alesi ai acestei lumi care se pot „infrupta” din minunatiile acelei lumi, care sunt gardienii portii de acces: Grupul celor 7.

Ajunge Diana in lumea sufletului ei pereche? Ce secrete apara Grupul celor 7 care o vaneaza fara mila pe Diana si familia ei? Prin ce este deosebita aceea lume care exista intr-un timp paralel alaturi de noi?

O altfel de iubire inconjurata de mister si energiile Universului care dicteaza oranduirea celor doua lumi. Pe scurt subiectul cartii A doua realitate, Volumul I.

Cautand informatii pe net despre lumi paralele n-am gasit decat subiecte despre deja-vu. Cum v-ati imagina o lume paralela cu a noastra? Poate exista in timp si spatiu?

Postati comentariile voastre pe marginea intrebarilor de mai sus si voi trimite gratuit  cate o carte primilor doi cutezatori.( Nu uitati sa-mi lasati si emailul pentru a va contacta pentru adresa completa. Altfel nu stiu unde sa trimit cartile!)

A doua realitate-Volumul I

Anunțuri

Tag-uri:, , , , ,

Un gând despre „O poveste de iubire deosebita

  1. Maria Martie 22, 2011 la 8:12 pm Reply

    Imi place grafica,dar nuanta pare cam inchisa. Cat despre roman, l-am citit cu sufletul la gura, imi place succesiunea faptelor si desi sfarsitul m-a dezamagit, ulterior mi-am dat seama ca se incadreaza logic in succesiunea evenimentelor. Te felicit pentru prima ta realizare si-ti urez la mai multe. Surioara ta, mandra de valita cea mica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton