Lansare carte

Asa cum am anuntat cu ceva timp in urma, azi, primul volum al trilogiei A DOUA REALITATE, a iesit de sub tiparul Editurii Etnous(Brasov).

Subiectul cartii face trimitere la un element ce incepe sa fie acceptat ca fundamental in existenta fiintei umane: campul energetic. Am luat contact cu acest domeniu fascinant cu multi ani in urma, cand, la recomandarea unui prieten, am citit prima carte despre campul de energie al omului, despre culori si interactiunea lui cu alte campuri energetice.

A DOUA REALITATE face parte din genul literar fantastic , prezentand implicarea printr-un joc al loteriei Universului a personajului principal Diana, in descoperirea existentei unei lumi paralele cu a noastra. O lume care exista in acelasi timp si spatiu cu noi, dar care dainuie avand la baza alte principii, alte valorile. O lume care foloseste Energia Universului in viata cotidiana, pentru care principalul scop este evolutia energetica, alaturi de avantajele si dezavantajele pe care aceasta le ofera.

Primul volum are ca subtitlu LUMEA MEA, deoarece personajul principal, Diana, ia contact cu aceasta lume intr-un mod bulversant, care-i da viata reala peste cap. In cel de-al doilea volum, LUMEA LUI RAL (inca in lucru la editura), actiunea se petrece in lumea paralela cu noi, in lumea in care-ti poti materializa obiectele, in care tineretea nu reprezinta ceva trecator, in care energia vindeca bolile corpului uman.

Secretul, este ultima carte a trilogiei si-mi permit sa-i folosesc numele pentru a nu dezvalui subiectul…Are insa un final neasteptat.

Ca la orice lansare doresc sa fac si un CADOU. Ofer GRATUIT 2 carti primilor 2 vizitatori care vor face comentarii cu privire la posibilitatea existentei lumilor paralele si-i voi ruga sa-mi lase adresa de email pentru a-i contacta si a afla adresa unde sa trimit cartile.

 

Pentru comenzi- click aici

Memento muzical

http://www.youtube.com/watch?v=ANo1SSGRNe0

Reclame

Tag-uri:, , , , , ,

2 gânduri despre „Lansare carte

 1. carmen catana martie 23, 2011 la 10:27 am Reply

  Universurile paralele EXISTA chiar acum ,independent de vointa si constienta noastra de la ACEST nivel de vibratie si mai ales CHIAR in acest asa zis spatiu pe care il ocupam noi ACUM…Noi traim la un nivel de vibratie de circa 80 GHz. Sa ne imaginam ca suntem capabili sa crestem vibratia la vointa si ajungem la cateva mii de GHz deci Terahertzi si TOATE particulele noastre vibreaza la aceasta frecventa …Ne vom trezi deodata intr-o lume in care exista Fiinte care vibreaza natural la aceasta frecventa.
  Si creatia exista doar in clipa ACUM in constiinta DOAR timpul si spatiul sunt creatii ale mintii care e creata de constiinta pentru a putea experimenta diverse nivele de vibratie si asta prin trairea in acel nivel de frcventa
  Daca incepem ACUM sa citim si apoi sa practicam Meditatia MER KA BA vom putea in circa un an sa ridicam frecventa proprie aproape de frecventa Luminii si apoi mai sus.Limitele sunt doar in mintea actuala setata DEOCAMDATA pentru a prelucra informatii in limitele frecventei actuale in care am ales sa traim in corp fizic creat sa lucreze pentru aceasta densitate/nivel de vibratie.

  • violetabalan martie 23, 2011 la 4:37 pm Reply

   Interesanta ideea despre vibratii iar explicatiile dumneavoastra sunt un punct de plecare pentru a medita asupra existentei lumilor paralele. Va contactez pe email pentru a-mi da adresa unde sa trimit cartea A doua realitate-Volumul I

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton