Ultimele stiri despre puterea mintii

Cea mai simpla metoda de relaxare(si cea mai eficienta) este ca dupa o zi de munca istovitoare, ca timp de cateva minute sa-ti impui sa nu faci si sa nu te gandesti la nimic.
Pornind de la acest adevar, cunoscut in lumea psihiatrilor, cineva s-a gandit sa realizeze o fereastra de site numita -Do nothing for 2 minutes.
Infatisand imaginea rasaritului de soare din imensitatea oceanului si un ceas care cronometreaza timpul scurs in doua minute, alaturi de mesajul care avertizeaza vizitatorul sa nu miste mouse-ul sau tastatura, te invita sa te relaxezi.
Si asta este tot!
Dar reusim cu adevarat sa nu ne gandim la nimic, dar absolut la nimic timp de macar doua minute? Putem doar asculta valurile si privi imaginea?
Incercati !

 http://www.donothingfor2minutes.com/

Se pare ca pana la urma, telepatia are un fundament real. Nu o spun eu ci Robert M. Schoch in New Dawn Magazine (http://www.mindpowernews.com/TelepathyIsReal.htm). El sustine ca toate gandurile noastre au aripi iar stiinta  care se ocupa cu studiul telepatiei, a premonitiilor sau fenomene mentale similare este parapsihologia.(Desi tot autorul subliniaza ca mai exista oameni de stiinta care nu considera parapsihologia ca facand parte din categoria stiintelor recunoscute)

„Un numar mare de evenimente spontane sustin ideea telepatiei. In perioadele de criza psihica puternica unele persoane isi descopera abilitatile telepatice. Acestea pot apare in urma unei traume emotionale, a unei suferinte, a unui soc puternic.”

Acelasi autor aminteste ca telepatia si fenomenele parapsihologice au fost testate si aplicate cu succes in ceea ce el numeste intelligence gathering  pe timpul celui de-al 39 -lea presedinte american Jimmy Carter. Isi bazeaza afirmatia legata de veridicitatea existentei telepatiei pe rezultatele prezentate recent de DR. Daryl J. Bem de la Cornwell University care a obtinut rezultate pozitive in 9 experimente in care au fost implicati peste 1000 de subiecti.

Anunțuri

Tag-uri:, , ,

Un gând despre „Ultimele stiri despre puterea mintii

  1. btibic Februarie 8, 2011 la 6:58 pm Reply

    Orice se poate cu controlul mintii. De fapt nu trebuie decat sa controlam ceva ce este al nostru (chiar si mintea). Pare paradoxal, dar adevarul este ca de cele mai multe ori mintea este cea care ne guverneaza, cand de fapt ar trebui sa fie invers.
    Deci nu trebuie decat sa fim noi insine, astfel incat noi sa fim cei care decidem ce, cand, unde si cum sa facem sau sa nu facem anumite lucruri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton