Vedetele… sunt de fapt oameni obisnuiti cu o picatura in plus de noroc

Cand citesc un articol in ziar cu titlul de genul „Din frumusetea de alta data a vedetei X… nu a ramas decat o baba” ma enervez. Pentru ca nu pricep de ce unii gazetari au o imagine deformata asupra vedetelor. De ce domnilor vedeti vedetele ca pe niste zei si zeite cu puteri miraculoase? Sunt oameni. Pur si simplu oameni. Ca mine, ca noi,  voi toti. Si ca peste orice om si peste ele trec ani, corpul evolueaza (sau involueaza) si inevitabil apare batranetea. A fost superb, a fost frumos, a fost adulat. Dar anii au trecut, evolutia normala si-a facut datoria si este normal sa imbatraneasca. De ce nu scrieti articole (in afara de necrologii) in care sa amintiti realizarile acelor vedete, cu ce au influentat arta si cultura mondiala? O vedeta trebuie amintita in primul rand pentru ceea ce lasa in urma ei. Nu trebuie comparata din punct de vedere fizic. Sunt varste si perioade diferite, sunt etape de maturitate adolescentina sau deplina. Mai corect ar fi (parerea mea) sa va amintiti zicala romaneasca care spune ca fiecare om are datoria sa lase ceva in urma lui: o casa, un copil, o carte… de ce nu un film. Contribuiti la rememorarea realizarilor vedetelor si nu patati imaginea unei persoane care s-a daruit meseriei sale, care v-a incantat ochiul.

Vedetele sunt oamenii a caror imagine dainuie peste timp si spatiu, care aduc un suflu nou si produc schimbari de imagine si mentalitate. Vedetele adevarate (si nu pitzipoancele ce se perinda de dimineata pana seara pe micul ecran) sunt de fapt oameni obisnuiti cu o picatura de noroc in plus.

Far Sulina

Anunțuri

Tag-uri:, ,

Un gând despre „Vedetele… sunt de fapt oameni obisnuiti cu o picatura in plus de noroc

  1. btibic Ianuarie 30, 2011 la 9:41 pm Reply

    Din pacate, presa si televiziunile de astazi nu mai sunt interesate de valorile artistice si culturale. Tot ceea ce conteaza este cresterea reiting-ului cu orice pret. Dar oare nu avem si noi o vina? Oare cine creaza reiting uitandu-se la emisiunile de scandal si cele informative gen „Cine si cum a mai murit sau a fost omorat in ultimile 24 ore”? Probabil pentru ca foarte multa lume nu mai citeste, nu mai este interesata de evolutia proprie, nu mai au (sau nu vor sa aiba)tinte si obiective pentru care sa lupte. Imi amintesc o lozinca a anilor ’90 „SOMNUL NATIUNII NATIUNII NASTE MONSTRI”.
    Se pare ca somnul de astazi este creat tocmai de mijloacele care in mod normal ar trebui sa ne trezeasca (presa si televiziunea).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Sunt discromat şi sunt şofer

interlocutor: chiar crezi că merită maşina atâta efort ? eu: nu maşina, ci libertatea

Bibliocarti

Hrănește-te cu lectură!

pseudoblogul

"Writing is something you do alone. Its a profession for introverts who want to tell you a story but don't want to make eye contact while doing it." - John Green

PLĂSMUIRI

Lumea este aşa cum ţi-o imaginezi...

Tolsto

Blogul meu, de mine însumi

Violeta Balan

De la o zi la alta

Comunitatea poveștilor de viață

Pentru că fiecare poveste a fost trăită de cineva, pentru că toate drumurile noastre sunt presărate cu povești iar undeva, pentru toate poveștile există un final. Trimiteți poveștile voastre de viață pe adresa de email povestideviata_ro@yahoo.ro .

Regina Buburuza

E bine sa lasi in urma ta si altceva in afara de un schelet. Chiar si un pamflet.

Blogul lu' Titi

De la o zi la alta

calatorprintaramea

Just another WordPress.com site

Lecturi de mamica

recenzii carti, timp liber, dezvoltare personala, parenting

Creativitatela feminin

”Manifest pentru creativitate...de la mic la mare”

TRĂIEŞTE VIAŢA FĂRĂ BANI!

După o jumătate de secol, constat că nu banii mi-au călăuzit devenirea, ci oamenii cu care am venit în contact... Vouă, tuturor, oameni dragi, vă mulţumesc! Mă înclin Înţelepciunii tale, Cititorule, pentru clipa de atenţie şi răbdare!

MISTERELE DUNARII

blogul cărților TULCEA, LA 1870 și MISTERELE DUNĂRII, autor Nicolae C. Ariton